TÁRKÁNY VIA FERRATA

2 ÉVESEK LETTÜNK!

SZÜLINAPI BULI A TÓPARTON

2023. június 18.

Kérdés esetén keress bennünket a megadott elérhetőségek egyikén:

2 ÉVESEK LETTÜNK! – SZÜLINAPI BULI A TÓPARTON

Ünnepelj velünk a fergeteges 2. Ferrata Szülinapi Bulin Felsőtárkányban, ahol a tópart és más kalandos helyszínek adnak otthont a felejthetetlen programoknak! 

Csatlakozz hozzánk és legyél részese ennek az izgalmas szülinapi eseménynek! 

Fedezzük fel együtt a lenyűgöző Esztáz-kői barlangot, amelynek részvételi díja csupán 4.600 Ft/fő. Fontos, hogy regisztrálj a barlangi túrára külön, hiszen a helyek limitáltak!

Hozd a bringád és csatlakozz hozzánk egy Ördögkör tekerésre ingyenes vezetéssel!

Merülj el a sziklamászás izgalmas világában! Szülinapunk alkalmából ingyenes sziklamászáson vehetsz részt az Egri Hegy-és Falmászó Sportegyesület jóvoltából. Ez a program garantáltan lehetőséget nyújt arra, hogy megtapasztald az adrenalin felszabadító élményét!

Azok számára, akik szeretnének kipróbálni egy igazi via ferrata kalandot, van egy rendkívüli ajánlatunk. A szülinapunkon 2000 Ft-os kedvezménnyel veheted igénybe a felszerelésbérlést és 50% kedvezményt adunk a túravezetés díjából!

Természetesen gondoskodunk a vendéglátásról is! Színes lufik, finom sütemények és frissítő italok várnak rád, hogy még kellemesebbé tegyék az eseményt.

És ez még nem minden! Minden regisztrálónak izgalmas nyereményjátékot szervezünk, ahol felszerelésbérletre és túravezetésre felhasználható utalványokat sorsolunk ki.

Ne hagyd ki ezt az élménydús lehetőséget! Gyere el a fergeteges 2. Ferrata szülinapi bulira, és tölts velünk egy felejthetetlen napot, tele kalandokkal és izgalmakkal!
Várunk szeretettel!

Időpont:
9:00 nyitás
9:30 kerékpározás (Ördögkör)
12:00 Esztáz-kői barlang (max 10 fő)
10-16:00: sziklamászás (folyamatos becsatlakozás)
9:30-zárásig: ferrata (folyamatos becsatlakozás)