SZILVÁSVÁRAD

ZÖLD LIGET
SZÁLLÁSHELYEK

A Zöld Liget vendégházak Szilvásváradon egész évben nyitva tartanak és várják a túrában megfáradt, megpihenni vágyó vendégeiket! A Zergeboglár és a Szellőrózsa vendégházak akár 16 főnek is alkalmasak, egymással összenyitható udvarral.

ZERGEBOGLÁR VENDÉGHÁZ

A Zergeboglár Vendégház terasszal és hegyekre nyíló kilátással várja vendégeit a Heves megyei Szilvásváradon. A Bogácstól 45 km-re fekvő szálláshely ingyenes wifit és helyszíni magánparkolót kínál.

A nyaralóban 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, ágyneműhuzat és törölköző, síkképernyős tévé, étkezősarok, teljesen felszerelt konyha és kertre néző kültéri pihenősarok áll rendelkezésre.

A nyaralóhoz grillező is tartozik. Egy túrázással vagy síeléssel töltött nap végén a vendégek a kertben vagy a közös társalgóban lazíthatnak.

Eger 30 km-re, Lillafüred pedig 19 km-re található a Zergeboglár Vendégház szállásától.

Finn szauna

Grillezés, nyársalás

Wifi

Kutyabarát

Kerékpár kölcsönzés

Izgalmas túraútvonalak

SZÁLLÁSFOGLALÁS / ZERGEBOGLÁR

SZELLŐRÓZSA VENDÉGHÁZ

A Szellőrózsa vendégház épülete Szilvásváradon található. A Bogácstól 26 km-re fekvő szálláshelyen ingyenes wifi és helyszíni magánparkoló biztosított.

A nyaraló 2 hálószobával, 1 fürdőszobával, ágyneműhuzattal és törölközővel, síkképernyős, műholdas tévével, étkezősarokkal, teljesen felszerelt konyhával, valamint kertre néző kültéri pihenősarokkal rendelkezik.

Szauna is biztosított. A vendégek síelhetnek és kerékpározhatnak a környéken, vagy lazíthatnak a kertben.

Eger 23 km-re, Lillafüred pedig 19 km-re található.

Finn szauna

Grillezés, nyársalás

Wifi

Kutyabarát

Kerékpár kölcsönzés

Izgalmas túraútvonalak

SZÁLLÁSFOGLALÁS / SZELLŐRÓZSA